25 milyon bana çıktı diye ortaya çıktı. Herkes biletine dikkatlice bakınca gerçeği gördü

25 milyon bana çıktı diye ortaya çıktı. Herkes biletine dikkatlice bakınca gerçeği gördü
Yılbaşı çekilişinin ardından biletin kendisine çıktığını söyleyen ve şanslı numaraların olduğu bir biletle fotoğraf paylaşan Supermet isimli fenomen sosyal medyayı salladı. Bilete bakanlar ise bilet numaralarını seri numaraları ile uyuşmadığını ve biletin sahte olduğunu söyledi.

Supermet isimli bir sosyal medya fenomeni ve işletme sahibi, 2021’in ilk saatlerinde yılbaşı çekilişinin kendisine çıktığını iddia etti.
Bilet ile bir fotoğraf paylaşan fenomen “Artık bir milyonerim” ifadelerini kullandı.

Paylaşımlarına gece boyunca devam eden Supermet, takipçilerinden iBAN numarası istedi ve herkese 500 TL göndereceğini belirtti. Fenomen paylaşımında, "Saat 2 ye kadar iban atan herkese 500 tl atıcam. Güzel bi hanımefendiyi de ilk uçakla amerikaya götürücem. herkese iyi geceler ahahahaha" ifadelerini kullandı.
Supermet'in bu paylaşımının ardından yüzlerce vatandaş iBAN numaralarını söz konusu paylaşımın altına ekleyerek kendilerine para göndermesini talep etti.

Supermet daha sonra ise kazandığı para ile bir yat satın alacağını söyledi. "1 hafta içinde en yakın arkadaşlarım ve güzel kadınlarla beraber aldığım yatla, herkesin pasaportunu çıkartarak yurt dışına çıkacağım. 5 senede yemeyi planlıyorum o parayı. Yeni hayatımın ilk günü, sevinçten öldürmezsem kendimi mükemmel bi hayat beni bekliyo ahahaha" diyen fenomen daha sonra bir yatın kaç TL olduğunu sordu.

BİLET SAHTE ÇIKTI

Öte yandan bazı dikkatli vatandaşlar biletin sahte olduğunu savundu. Büyük ikramiye çıkan çeyrek biletin kendisine ati olduğunu belirten fenomene cevap veren vatandaşlar, biletin seri numarası ile şanslı rakamların uyuşmadığını söyledi.

Öte yandan söz konusu biletin üzerindeki bazı numaraların da biçiminin bozuk olması “Montaj” iddialarını güçlendirdi.

2019’DA SOKAK KÖPEĞİ İLE OYNAMIŞTI

Supermet isimli fenoman 2019 yılında bir sokak köpeği ile karşılıklı oynadığı görüntülerin bir işletmenin güvenlik kamerasına yansımasıyla gündeme gelmişti.

İşletmesini kapatıp eve gitmek üzereyken bir sokak köpeği ile karşılaşan fenomen köpekle karşılıklı oynayarak yoluna devam etmişti.