25 milyonluk bileti satan büfeci konuştu

25 milyonluk bileti satan büfeci konuştu
Akhisar’da milli piyango vuran biletlerden birini satan Süleyman Gezer, “Biletin iyi birine gitmiş olmasını diliyorum” dedi.

MANİSA- AKHİSAR/ Yusuf Cenk SAYGILI / YENİÇAĞ 

Manisa'nın Akhisar ilçesi, 21'inci sokaktaki 'Fıstıkçı Sülo' lakaplı Süleyman Gezer'e ait bayiden satıldığı belirlendi. Çeyrek bilete çıkan 25 milyon TL'nin sahibi olan talihli, henüz ortaya çıkmazken, kim olduğu ise ilçede merak konusu oldu. 25 milyon TL'lik ikramiyenin büyüklüğü, hayalleri de büyük kıldı.

Türkiye, yılbaşı akşamı milli piyangodan gelecek sonuçlara kilitlendi. Akhisar’da talihli biletlerden birini satan Süleyman Gezer, biletin kendi büfesinden satıldığını Milli Piyango İdaresi’nden gelen telefonla öğrendiğini belirten Gezer, “Yaklaşık 6-7 yıldan beri bilet satıyorum. Şimdiye kadar ilk bu yıl verdim büyük ikramiyeyi. Milli piyangonun dörtte biri benim tekel bayime isabet etti. Şans oyunlarından verdim, 5 rakama kadar verdim. Hepsine yakın verdim. Bilgisayardan otomatik oynayan da var kendi eliyle yazan da var. 31 Aralık günü çekiliş yapıldığında, cuma günü sabahı milli piyango tarafından arandım. Bana bildirildi. Büyük ikramiye sizin tekel bayiye gar büfeye vurdu dedi, oradan öğrendim” dedi.

af2265a4-a86f-4280-a6d4-ec229492266f.jpg

Paranın iyi işlerde kullanılmasını temenni ettiğini belirten Gezer, “Gurur verici bir şey, çok sevindim. Anlatamam, şok oldum onu duyunca. İnşallah iyi birine gitmiştir, iyi işlerde kullanır parasını. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.