3 PKK'lı belasını buldu

3 PKK'lı belasını buldu
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina Bölgesi'nde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hale getirildi" denildi.

SALDIRAMADAN ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG’li terörist, kahraman komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek" dedi.

3 TERÖRİST YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li ile 1 DEAŞ'lı teröristin gözaltına alındığını bildirdi.
Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Terör faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen Barış Pınarı bölgesinde 1, Zeytin Dalı bölgesinde 1 PKK/YPG’li terörist, Fırat Kalkanı bölgesinde de 1 DEAŞ’lı terörist hain planlarını gerçekleştiremeden gözaltına alındı" denildi.
 

msb-irakin-kuzeyinde-2-terorist-etkisiz-hale-getirildi-7191-dhaphoto2.jpg

msb-saldiri-hazirligindaki-1-pkkypgli-terorist-etkisiz-hale-getirildi-2606-dhaphoto1.jpg