ABD'de de yaşayan 51 yaşındaki kadın damadından hamile kaldı. Ama konu bildiğiniz gibi değil

ABD'de de yaşayan 51 yaşındaki kadın damadından hamile kaldı. Ama konu bildiğiniz gibi değil
Amerika'nın Illinois eyaletinde yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı Julie Loving, tüp bebek dahil tüm çabalarına rağmen bebek sahibi olmayan kızı Breanna Lockwood'un çocuk sahibi olma hayalini gerçekleştirmek için taşıyıcı anne oldu.

Haberlercom'un haberine göre, 51 yaşındaki şarkıcı Julie, daha önce iki kez hamile kalmasına rağmen bebeğini kaybeden kızına, taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Sürekli spor yaptığı için sağlıklı bir vücusa sahip olan Julie'nin bu teklifini kızı ve kocası Aaron kabul etti. Julie, yapılan sağlık kontrolünden sonra taşıyıcı anne olabileceği raporunu aldıktan sonra damadının spermleri kendisine verildi.

Julie, 2 Kasım tarihinde sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızı Breanna, sosyal medya hesabından yaşadığı mutluluğu bebeğin fotoğrafını paylaşarak şu ifadeler ile dile getirdi;

"Rock star olan annem, bu küçük meleği dünyamıza getirmek için kendini feda etti. Annem bu fedakarlıkla soluğumu kesti. Bebeğimi kollarıma alınca kalbim mutluluktan patlayacak gibi oluyor. Bebeğe bakınca sanki bebekten bir ışın yayılıyor ve annemin benim için yaptığı fedakarlığı gözümün önüne getiriyorum. Bebeğim hakkında aldığım her kararın cevabını annemin beni nasıl büyüttüğüne bakıp buluyorum."

yenicag-anne-6-001.jpgyenicag-anne-5-001.jpgaaaaaaaassssss.jpgyenicag-anne-4-001.jpgyenicag-anne-3-001.jpgyenicag-anne-2-001.jpgyenicag-anne-1-001.jpg

 

İlgili Haberler