6 gollü maçta ortalık fena karıştı

6 gollü maçta ortalık fena karıştı
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası son zamanların en ilginç maçlarından birine sahne oldu. Eskişehirspor, evinde Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip 2-0 üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Engin Bekdemir attığı iki frikik golüyle maça damga vuran isimlerden oldu. Es-Es'in diğer golü Nadir Çiftçi'den geldi. Akhisar Belediyespor'da ise Rodallega iki gol attı. Konuk takımın son golünü ise Onur Ayık kaydetti.
Bu sonucun ardından Eskişehirspor 18 puanla son sırada kaldı. Akhisar Belediyespor ise puanını 38 yaptı.
 
AKHİSAR'IN 3. GOLÜNDE SAHA KARIŞTI
Akhisar'ın attığı 3. golün ardından saha bir anda karıştı. Üçüncü golde Akhisar Belediyespor, hakem atışıyla başlayan oyunda Onur Ayık'la golü buldu. Sakatlığı sebebiyle oyun kenara alınan arkadaşlarının sahaya dahil olmadığını düşünen Eskişehirsporlular, Barış Şimşek'e yoğun itirazda bulunup hakemin üzerine yürüdüler.
Bu sırada yedek kulübesinden oyuncular sahaya girdi ve maç yaklaşık 7 dakika durdu.
 
MAÇIN SONUNA 12 DAKİKA İLAVE
Son dakikaları uzun süre duran karşılaşmada hakem Barış Şimşek, mücadeleye 12 dakika ilave etti. Eskişehir kalecisi Boffin de rakip kalede gol aradı ancak bu çabalar sonuç vermedi.