Melih Gökçek'ten 'jelibon' savunması: Mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar

Melih Gökçek'ten 'jelibon' savunması: Mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar
"Adana’da bulunan petrolden sonra Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” şeklindeki paylaşımı gerçek sanarak canlı yayında anlatan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Demek ki trollenebiliyorum. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım" dedi.

Ankara Masası TV’de Fatih Atik’in konuğu olan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” şeklindeki paylaşımı gerçek sanarak canlı yayında anlattı.

Sosyal medyada gündem olan Gökçek, sözlerine ilişkin yine kişisel hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"Ankara Masası''nda bir arkadaşımın gönderdiği haber üzerine bugün Eskişehir''de yeraltında bulunan ''nadir toprak elementi'' üzerine konuşurken ''İçinde jelibon olan bir maddeymiş, ne olduğunu bilmiyorum'' diye bir konuşma yaptım. Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış. Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar. Demek ki trollenebiliyorum. Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım."

İlgili Haberler