Dr. Serdar Savaş açıkladı Bilim Kurulu Üyeleri Alman aşısı mı oldu. Geçen hafta maskesiz mesafesiz toplantı yapmışlardı

Dr. Serdar Savaş açıkladı Bilim Kurulu Üyeleri Alman aşısı mı oldu. Geçen hafta maskesiz mesafesiz toplantı yapmışlardı
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bilim Kurulu Toplantısı’nda kurul üyelerinin maske ve mesafe kuralına uymamaları sosyal medyada tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili paylaşım yapan Dr. Serdar Savaş, bilim kurulu üyeleri çok kalabalık bir odada, bakan ve herkesin maskesiz, burun buruna muhabbet ettiğini görüyoruz. Korkmuyorlar mı? Hayır. Neden? Çünkü Biontech aşısı oldular” İfadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu geçtiğimiz hafta toplandı. Toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyeleri başta olmak üzere maske ve mesafe kuralına uyulmaması ise sosyal medyada tartışılan konular arasında yer aldı.

“NEDEN KORKMUYORLAR ÇÜNKÜ BİONTECH AŞISI OLDULAR”

Dr. Serdar Savaş, bilim kurulunun bu görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken “Bilim Kurulu toplantısının görüntülü kayıtlarında çok kalabalık bir odada, bakan ve herkesin maskesiz, burun buruna muhabbet ettiğini görüyoruz. Korkmuyorlar mı? Hayır. Neden? Çünkü Biontech aşısı oldular” İfadelerini kullandı.

KJ’DE YER ALAN HABERLER GÜNCEL OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

Bazı kullanıcılar videonun eski tarihe ait olduğunu öne sürse de videoda haber KJ’sinde 7 Ocak’ta Endonezya’da 6.4 şiddetinde meydana gelen depremin ve 6 Ocak’ta Brezilya’da meydana gelen helikopter kazasının haberinin yer alması dikkat çekti.

BAKAN KOCA KALABALIK BİR GRUPLA ASANSÖRE BİNMİŞTİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Esenyurt devlet hastanesinde 10 kişiyle birlikte asansöre binmişti.

İlgili Haberler