Bodrum’da 80 Milyonluk vurgun. Polis süperstar Alev’in develerine el koydu hesapları donduruldu

Bodrum’da 80 Milyonluk vurgun. Polis süperstar Alev’in develerine el koydu hesapları donduruldu
Bodrum'da emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firmanın sahibi Alev Y, birçok kişiden para toplayıp, kiraladıkları evlerden kâr payı vereceği teminatını verdi. Ancak ödemeler zamanında yapılmayınca işler karıştı. Polise şikayette bulununca süperstar lakaplı Alev Y ile birlikte beş kişi gözaltına alındı. Alev Y'nin üç devesine el konulurken, hesapları bloke edildi

Süperstar Alev''e polis baskını. Bodrum''da emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firmanın sahibi Alev Y., birçok kişiden para toplayıp, kiraladıkları evlerden kar payı vereceği söyledi.İddiaya göre, satışlardan yüzde 35 civarı kardan pay veren firma, bir süre düzenli olarak ödeme yaptı. İlerleyen süreçte firma, kimseye herhangi bir ödeme yapmamaya başladı.

DHA''nın haberine göre ödemesini alamayan kişiler, polise giderek şikayetçi oldu. 50 kişinin şikayetçi olduğu olay ile ilgili inceleme başlatıldı. Ayrıca mağdurlardan 3''ünün de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Mağdurlar, firmanın 800 kişiden 80 milyon lira topladığını iddia etti. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı''nın koordinesinde, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda firmanın sahibi Alev Y., babası Sinan Y., annesi Mesude Y., arkadaşı Gökhan G. ve Cahit G., gözaltına alındı.

''Süperstar'' lakaplı Alev Y. sahibi olduğu firmada iddiaya göre 800 kişiyi dolandırdıMağdur olduğu iddiasıyla gazetecilere açıklama yapan firmanın eski çalışanı Deniz Y. de sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

DEVELERİNE EL KOYULDU
Öte yandan ''Süperstar'' lakaplı Alev Y.''nin banka hesapları bloke edildi, gayrimenkul ve araçlarına şerh koyuldu. Alev Y.''nin suçtan elde ettiği gelirle 2 milyon liraya satın aldığı ileri sürülen 3 devesine de el koyuldu.

İlgili Haberler