9 yılın en kötü Fener'i

9 yılın en kötü Fener'i
Lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’nin sert düşüşü devam ediyor. Sarı lacivertli ekip bu hafta da kendi evinde Kayserispor'a mağlup oldu.

Sarı-lacivertli ekip, Yeni Malatya ve Göztepe'nin ardından Kayseri'ye de yenildi. İki kere öne geçmeyi başarsa da galibiyeti koruyamadı ve ligin 4. Haftasında tam 9 puan kaybetti Maça taraftarının da desteğiyle hızlı bir başlayan Fenerbahçe'nin golleri yeni transferleri Ayew ve Slimani'den geldi. Harun Tekin de kalesinde başarılı kurtarışlarıyla öne çıktı Ancak ligin namağlup ekibi Kayserispor'un yenilmeye niyeti yoktu. Mensah ile maça tutunan Kayseri, Skrtel'in kalesine attığı golle umutlandı. Chery klas bir vuruşla son noktayı koydu

2-972.jpg

BELALI KAYSERİ
Kayseri, Fenerbahçe'ye çalışıyor! Dün akşam güçlü rakibinin ağlarına tam 3 gol bırakan sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de 2014-15 sezonu başından bu yana Fenerbahçe'ye en fazla gol atan takım durumunda (13). Bu dönemde Fenerbahçe'nin kalesinde gördüğü gollerin % 10'u Kayserispor'dan geldi.

1-20180902125340.jpg

9 YIL SONRA 3 MAĞLUBİYET
Süper Lig'deki son üç maçından mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamayan Fenerbahçe, en son 2009/10 sezonunda art arda üç lig maçından yenik ayrılmıştı. O dönemde Beşiktaş, Kasımpaşa ve Eskişehir'e yenilen Kanarya, 9 yıl aradan sonra aynı akıbeti paylaştı.

3-637.jpg
FORVETLERİ OYUNA ALDI
Kayserispor karşısında Fenerbahçe bütün forvet oyuncuları sahada yer aldı. Maça Slimani ile başlayan Phillip Cocu daha sonra oyuna yeni transfer Michael Frey ve Roberto Soldado'yu da dahil etti. Ancak puan getirecek golü bulamadı.

AYAĞINA KURŞUN SIKTI
Maçın ikinci yarısında karşılıklı goller gelirken Kayseri'nin 2-2 beraberliği sağlayan golü Skrtel'den geldi. 61. dakikada Bilal'ın sağdan ortasına ters bir kafa vuruşu yapan yıldız oyuncu, topu ağlarında gördü. Fenerbahçe, bu golle 2014/15 sezonunun başından kendi kalesine en fazla gol atan (7) takımlar arasında yerini aldı..

İlgili Haberler