94 yaşındaki Haldun Dormen doğum gününde rock’n roll oynadı!

94 yaşındaki Haldun Dormen doğum gününde rock’n roll oynadı!
Usta tiyatrocu Haldun Dormen, kendi akademisinin öğrencileri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde duygusal anlar yaşadı. 94 yaşına giren duayen isim, dans ederek gençlere taş çıkardı. Dormen’in öğrencileriyle dans ettiği video ise sosyal medyada gündem oldu. 

Dormen Akademi öğrencileri, Duayen tiyatro sanatçısı Haldun Dormen’e sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. 94 yaşındaki usta sanatçı öğrencileriyle beraber dans etti.

VİDEOSU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Türk tiyatrosunun efsane ismi Haldun Dormen, 94 yaşına girdi. Dormen Akademi öğrencileri usta tiyatro sanatçısına düzenledikleri doğum günü sürprizi ile keyifli dakikalar yaşattı. Öğrencileri ile birlikte dans eden Dormen’ın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

HALDUN HOCA 27 YAŞINDA

Geceden görüntüleri ise Ayşe Arman sosyal medya hesabından paylaştı. 

Aynı zamanda Haldun Dormen’in oğlu Ömer Dormen ile de evli olan Ayşe Arman paylaşımında, “Bu gece unutulmaz bir gece! Büyük Usta @haldundormen’in doğum günü için @dormenakademi’deki öğrencileri sürpriz bir doğum günü düzenlemiş. Ah inanılmazlar! Ama 1en inanılmazı Haldun Dormen! Yaş yok bu dünyada! 94’de neymiş! @madam_nica’dayız. Mekan muhteşem. Öğrenciler ateş topu. Haldun Dormen de öyle! Enerji esastır. Sen kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın. Haldun Hoca 27!” ifadelerini paylaştı. 

İlgili Haberler