A Haber yerler kuruyken sarı çizmeyle çekim yaparken yakalandı. Sarı çizmeli A Haber'in yalanı gündüz söndü

A Haber yerler kuruyken sarı çizmeyle çekim yaparken yakalandı. Sarı çizmeli A Haber'in yalanı gündüz söndü
A Haber muhabir ve kameramanına selin olmadığı bölgede sel varmış gibi sarı çizme giydirdi.

Ankara’da Çankaya ilçesi başta olmak üzere kent merkezinde birçok yerde su baskınları yaşandı, çatılar uçtu, ağaç devrildi. Göle dönen Dumlupınar Bulvarı''nda araçlar güçlükle ilerledi. Bahçelievler Mahallesi 65''inci Sokak''ta kaldırımda bulunan bir ağaç kökünden sökülerek yola devrildi.

Şehrin en yoğun noktalarında metrelerce su birikintisi araç geçişlerini imkansız hale getirdi. Göle dönen caddelerde mahsur kalan vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı.

A Haber televizyonu ise bu durumu fırsat bilerek Ankara’da sokağa çıktı.

Fakat televizyon muhabir ve kameramanına selin olmadığı bölgede sel varmış gibi sarı çizme giydirdi. Bu durumu garipseyen vatandaşlar da muhabir ve kameramanı kendi telefonlarıyla görüntüledi.

ADLİYENİN TAVANI ÇÖKTÜ

Ankara Adliyesi''nde zemin katta yer alan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu ile Çocuk Suçları Cumhuriyet Savcılığı''nın olduğu büronun şiddetli rüzgarda tavanı çöktü. İçerdekiler panikle odayı boşalttı. Yaralının olmadığı kazadan sonra adliye personeli odaya giriş ve çıkışları kapattı.

FIRTINA CAN ALDI

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlimizde yaşanan fırtına nedeniyle Yenimahalle ilçemizde bir inşaatta kolon devrilmesi neticesinde üç vatandaşımız yaralanmış olup; hastaneye kaldırılan vatandaşlarımızdan biri maalesef hayatını kaybetmiştir. Diğer iki yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir” ifadelerini kullandı.

4 ÖĞRENCİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Ankara''da yaşanan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle bir caminin minaresi çökerken, Çankaya ilçesinde camları kırılan lisede bulun 4 öğrenci yaralandı. AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Ankara’da yaşanan yoğun yağış nedeniyle Altındağ ilçesinde Ulu Cami''nin minaresi çökmüş, AFAD ekiplerimiz tedbiren olay bölgesine yönlendirilmiştir. Çankaya ilçesinde camları kırılan bir lisedeki 4 öğrenci hastaneye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.