A Milli Takım Avrupa’nın 3. ligine düştü. Buradan da düşersek gazozuna maç yapacağız. Futbolda utanç gecesi. Muhtemel rakipler Faroe Adaları, Cebelitarık, Litvanya

A Milli Takım Avrupa’nın 3. ligine düştü. Buradan da düşersek gazozuna maç yapacağız. Futbolda utanç gecesi. Muhtemel rakipler Faroe Adaları, Cebelitarık, Litvanya
A Ligi'ne yükselmesi için Macaristan'ı mağlup etmesi gereken Milliler, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı ve C Ligi'ne düştü. Milli Takımın C Grubundaki muhtemel rakipleri arasında Faroe Adaları, Cebelitarık, Litvanya, Kosova gibi ülkeler var.

Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düşen A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri belli oldu.

Rakiplerimiz şu şekilde: Azerbaycan, Lüksemburg, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Gürcistan, Belarus, Litvanya, Kosova, Kuzey İrlanda, Slovakya, Bulgaristan, Faroe Adaları, Cebelitarık.

Türkiye, Fransa'yı 2-0 mağlup ettiği maçtan bu yana oynadığı 15 karşılaşmada sadece 5 galibiyet alabildi.

Bu karşılaşmalarda iki kez Andorra'yı mağlup eden Milliler, Moldova, Arnavutluk ve Rusya'yı yendi.

Türkiye, oynadığı son 8 maçta tek galibiyet elde edebildi. Bu süreçteki iki yenilgisini de Macaristan karşısında yaşayan ay-yıldızlı ekip, 5 beraberlik alırken, yalnızca 1 kez kazandı. Bu maçlarda 11 gol atan milli takım, kalesinde ise 14 gol gördü.

KADRODA  DEĞİŞİKLİK

Ay-yıldızlı ekibin Rusya ile oynadığı grup maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyunculardan Cengiz Ünder cezalı olması, Zeki Çelik de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Kaan Ayhan ve Okay Yokuşlu ise yedekler arasında forma bekledi.


Deneyimli teknik adam, bu dört ismin yerine Ozan Kabak, Nazım Sangare, Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci'ye ilk 11'de şans verdi.

Türkiye, Macaristan mücadelesinde, Mert Günok, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman ve Cenk Tosun 11'iyle sahaya çıktı.

İlgili Haberler