A Milli Takım'da korona virüs test sonuçları bekleniyor

A Milli Takım'da korona virüs test sonuçları bekleniyor
Türkiye A Milli Takımı'nın önceki gün karşı karşıya geldiği Hırvatistan'da Vida'nın korona virüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından, tüm takıma test yapıldı. Milliler merakla testlerin sonuçlarını beklemeye başladı.

Korona virüs salgını, futbol dünyasında yayılmaya devam ediyor. Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Vida'nın karşılaşma için gerçekleştirilen Covid-19 testlerinin negatif çıktığı fakat aynı kafilenin İsveç müsabakası için yapacağı seyahat gerekçesiyle karşılaşma sabahı alınan örneklerin pozitife dönüştüğü kaydedildi. .

A Milli Takım idari ve teknik heyeti, Domagoj Vida ile temaslı olabileceği şüphesi bulunan herkesin kafileden ayrı bir şekilde kamp yapılan Riva'daki Milli Takımlar Tesislerine ulaştırılmasını ve burada da gerekli karantina kurallarına uyularak ön tedbirlerin alınmasını sağladı.

Bu sabah tüm kafilenin korona virüs testleri gerçekleştirildi. Elde edilecek sonuçlara göre; Covid-19 protokolü kuralları çerçevesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesine devam edilecek. Milli takım kafilesi için cumartesi günü de test yapılacak.