A Milli Takım’da Şenol Güneş farkı

A Milli Takım’da Şenol Güneş farkı
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk iki maçta oynattığı futbolla fark yarattı. Yıllar sonra her saniyesini keyifle izlediğimiz bir milli takım ortaya çıkarken deneyimli teknik adam Eskişehir’de dakikalarca alkışlandı.


Tüm futbolseverlerin yıllardır görmeyi arzuladığı mücadele, hırs, pozisyon, sonucu sonuna kadar isteyen A Milli Takım ruhu, Şenol Güneş’le birlikte geri döndü

Türk futbolunun gördüğü en büyük başarının mimarı olan Şenol Güneş, 2002’de yaşattığı Dünya 3.’lüğü başarısında oynattığı coşkulu futbolla öne çıkmıştı.

Sahada son ana kadar enerjisiyle, hırsıyla, taktiksel sadakatıyla tüm futbol severlerin sonuç ne olursa olsun destek verdiği takıma son yıllarda büyük bir özlem duyarken Güneş geri döndüğü milli takımla bu hasreti gidereceğinin sinyallerini daha şimdiden verdi. Üst üste 2 maçını da kazanan Ay- Yıldızlılar skorlardan çok tribünler arzusuna verdiği iştahlı karşılıkla dikkat çekti.

Yıllar sonra her saniyesini keyifle izlediğimiz bir milli takım ortaya çıkarken deneyimli teknik adam Eskişehir’de dakikalarca alkışlandıktan sonra stattan ayrılabildi.