A101'de satılan Honor 9 Lite fiyatı ne kadar ve özellikleri

A101'de satılan Honor 9 Lite fiyatı ne kadar ve özellikleri
Honor 9 Lite A101 marketlerinde ikinci kez satışa sunulacak. Peki Honor 9 Lite fiyatı, özellikleri ve kamerası nasıl? İşte merak edilen akıllı telefonla ilgili ayrıntılı inceleme...

A101'de satılan Honor 9 Lite fiyatı ne kadar ve özellikleri

Performans canavarı olarak tabir edilen 4 kameraya sahip Honor 9 Lite A101 mağazalarında alıcısıyla ikinci kez buluşacak. Honor 9 Lite ne zaman A101'de olacak sorusunun cevabını ise şöyle tanımlayabiliriz. 13 Aralık 2018 Perşembe gününden itibaren Türkiye çapında A101'de satılacak. Yapmanız gereken tek şey size en yakın mağazaya gidip hemen almanız. Honor 9 Lite özellikleri ve fiyatıyla ilgili detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

HONOR 9 LİTE FİYATI NE KADAR

Honor 9 Lite model telefonun fiyatı 1,499 TL ile satın alınabilecek. 

hon.jpg

HONOR 9 LİTE ÖZELLİKLERİ

Garantisinin paralel ithalat olması kafaları karıştıyor. Bu yüzden müşteriler az bir farkla distribütor garantili ürünlere yöneliyor. Honor, standart 5.2 inç ekranlık gövdesi ve 5.65 inç uçtan uca FullView HD ekranıyla boy gösteriyor. İçerisindeki 16 nm, sekiz çekirdekli Kirin 659 çipset ve gelişmiş grafik işlemci ünitesi, Android 8.0 ve EMUI 8.0’ın yetenekleriyle birleşerek akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi ortaya koyuyor. Honor aynı zamanda 3 GB bellek ve 32 GB depolama seçeneğine sahip.

Ön ve arka yüzde toplam dört kamera taşıyan Honor 9 Lite, aynaya benzeyen arka yüzüyle ön plana çıkıyor. Telefonun ön ve arka yüzündeki çift mercekli 13 megapiksel ve 2 megapiksel kameralar fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap ediyor. Güncellenen Güzelleştirme özelliği, portreleri ve selfieleri daha güzel gösteriyor. Gece siyahı, safir mavisi ve buzul grisi renk seçenekleri mevcut.