Mansur Yavaş 2019’da altyapı için krediyi reddeden Cumhur İttifakı’na bunları söylemişti!

Mansur Yavaş 2019’da altyapı için krediyi reddeden Cumhur İttifakı’na bunları söylemişti!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 2019 yılında altyapı kredisi için Belediye Meclisi'nde yaptığı “Bunlar acil konular. Normal değil. Yapılmazsa afet olur, sel olur, insanlar ölür” konuşması sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş''ın 2019 yılında altyapı için istediği kredi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi''nde reddedilmişti.

Ankara''da geçtiğimiz hafta etkili olan yağışlar nedeniyle sel felaketi meydana gelmiş ve 4 kişi hayatını kaybetmişti. Selin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''ın altyapı ile ilgili olarak 2019 yılında Meclis''te yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

24 Kasım 2019''da yapılan ve kredi konusunun görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Yavaş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bunlar Ankara''da acil yapılması gereken su ve altyapı projeleri. Acil diyorum. Daha önceki yıllarda helikopterlere, dinozorlara, Ankapark''a para verilirken bunlar yapılmamış. Devlet Su İşleri''nin taşkın riski yüksek 16 yerde önleyici tedbir alınması için Ankara Büyükşehir Belediyesi''ne ‘2021 yılına kadar bunu yapın. Yoksa burada büyük afet olur, sel olur, insanlar ölür'' yazısı var. Şehir selleri oluyor ve ölümler oluyor."

İlgili Haberler