ABD Başkanlık seçimlerindeki iddialar sonrası, sosyal medya Donald Trump’ın yıllar önceki bu fotoğrafıyla yıkılıyor

ABD Başkanlık seçimlerindeki iddialar sonrası, sosyal medya Donald Trump’ın yıllar önceki bu fotoğrafıyla yıkılıyor
ABD Başkanlık seçimlerinde ortaya atılan usulsüzlük iddiaları, seçimlere güven tartışmasını da beraberinde getirdi. Bu tartışmayla beraber Donald Trump’ın 2016 yılında çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya gündemine oturdu. Fotoğrafta Donald Trump, oy verme işlemleri sırasında eşinin kime oy verdiğine bakarken görülüyor.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

ABD Başkanlık seçimlerinde Donald Trump ile Joe Biden arasında kıyasıya süren başkanlık seçimlerine usulsüzlük iddiaları damga vurdu. Bu iddialar seçimler için güven tartışmasını da beraberinde getirdi.

ABD’nin mevcut Başkanı Donald Trump seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, eyaletlerde açık ara önde olmasına rağmen oyların sayımının durdurulduğunu ve sürecin mahkemeye taşınacağını ifade etti.

Uzun süredir veri akışının yapılamadığı ve seçim sonuçlarının açıklanamadığı seçimle ilgili kuşkular Donald Trump ve eşi Melanie Trump’ın 2016 Başkanlık seçimlerinde oy kullanırken çekilen fotoğraflarını tekrar gündeme getirdi. Fotoğrafta Donald Trump, oy verme işlemleri sırasında eşinin kime oy verdiğine bakarken görülüyor.

İşte sosyal medyada yer alan o paylaşımlardan bazıları:

trump-ve-esi-melanie.jpgtrump-melanie-guven.jpgdonald-trump-melanie-trump-vote.jpgdonald-trump-melanieye-guvenmiyor.jpgtrump-secim-2020.jpg