ABD ve İngiliz SAS komandoları uzaylılara karşı silah kuşandı. Özel silahlarla gece gündüz tatbikat yaptılar

ABD ve İngiliz SAS komandoları uzaylılara karşı silah kuşandı. Özel silahlarla gece gündüz tatbikat yaptılar
İngiliz basınına konuşan ismi açıklanmayan bir kaynak, İngiliz ordusundan seçkin bir timin, ABD askerleriyle beraber dünya dışı tehditlere karşı ortak eğitim aldıklarını doğruladı.

Daily Star'da yer alan habere göre, ismi açıklanmayan bir kaynak, İngiliz Special Air Service'a (SAS) bağlı 20 kişilik özel bir ekibin, "alternatif tehditlere" karşı eğitim aldığını belirtti. Bu elit asker timi, uzaylılar da dahil olmak üzere, çeşitli potansiyel tehditlere karşı eğitim alıyor. 

İsmi gizli tutulan kaynak, yaptığı açıklamada "SAS her türlü tehdide karşı hazır olmak zorunda. Buna, biyolojik silahlar ve uzaylılar da dahil" dedi.

Kaynak, "Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama SAS her türlü tehdide karşı "ele geçirme" görevlerine hazırlanıyor" diye ekledi.

Eğitimlerde; uzak menzilli, hedefe isabet ettiğinde sertleşen bir köpük atan ve hedefin hareket etmesini engelleyen ölümcül olmayan silahların kullanıldığı belirtildi. 

Bu İngiliz elit askerler topluluğunun ABD'de, Amerikan askerleriyle birlikte eğitim gördüğünü belirtildi. 

Kaynak, "Çoğu insan, başka gezegenlerde yaşamın var olduğuna inanıyor. 1920'de Einstein bile 'Dünya neden insan yaşamını destekleyen tek gezegen olmalı?' demişti" diye ekledi. 

“Eğer buna inanıyorsanız, yabancı yaşamın bir tehdit oluşturabileceğini de kabul etmelisiniz, bu yüzden bunun için plan yapmalısınız. Delice göründüğü için kimse bunun hakkında kamuoyuna konuşmak istemiyor, ama mantıklı olan bu" diye konuştu.

Dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking'in de insanlığı uzaylılarla iletişime geçmemeleri konusunda uyardığını hatırlatan kaynak, Hawking'in daha önce "Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederlerse, bu Kristof Kolomb'un Amerika Kıtası'nı keşfi gibi olacaktır, bu da Yerli Amerikalılar için iyi sonuç vermemişti." demişti. 

Haberde, 2018 yılında İngiliz savunma uzmanlarının süper silah üretebilmek için 50 yıl boyunca UFO yakalamaya çalıştığı da belirtildi. Bu belgelerin gizliliği, daha önce hükümet tarafından kaldırılmıştı. Belgelerde ayrıca İngiliz hükümetinin, Çin ya da Sovyetler'in bir UFO ele geçirmesi ve bu teknolojik sırrı, kendi savaş uçaklarını üretmek için kullanmasından korkulduğu belirtiliyordu. 

edbc57cb9a6382a046b20b77284e529b.jpgsas-comander-1160x580.jpg