ABD'de bir silahlı saldırı daha

ABD'de bir silahlı saldırı daha
ABD´de Texas'taki saldırının ardından bugün ikinci bir silahlı saldırı daha meydana geldi. Ohio eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda insanın vuruldu belirtildi.

ABD´nin Texas eyaletindeki bir AVM´de düzenlenen ve 20 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı silahlı saldırının birkaç saat sonrasında, Ohio eyaletindeki Dayton şehrinin Oregon bölgesinde ikinci silahlı saldırı düzenlendi.

Yerel medya, çok sayıda kişinin vurulduğunu duyurdu. Henüz ölü ya da yaralı sayısı bilinmezken; saldırganın polis tarafından etkisiz hale getirildiği iddia edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edildiği duyuruldu. Saldırı sonrası çekim yapan kişinin “Her yerde ölü insanlar var” dediği duyuldu. Yerel basın en az 7 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı.

Teksas’taki ırkçı saldırının ardından Ohio’daki bir bara da saldırı düzenlendiği belirtildi. Dayton’daki bir barda yerel saatle 01:50 sularında yaşanan saldırıda yarı otomatik bir silahla ateş açan saldırgan en az 7 kişiyi öldürdü, 24 kişiyi de yaraladı.