Sır gibi saklanan proje bu mu: Gece gökten düşen parlayan ışıklar neydi

Sır gibi saklanan proje bu mu: Gece gökten düşen parlayan ışıklar neydi
Ünlü Stratejist Abdullah Çiftçi, dün Türkiye semalarında görünen meteor yağmurunun, ABD’nin göktaşlarını silah olarak kullanma girişimlerinin bir sonucu olabileceğini iddia etti.

Türkiye’de Elazığ, Trabzon, Artvin civarında görülen göktaşı gündemi salladı. Türkiye’nin gündemi bir anda söz konusu gök cismine odaklanırken Ünlü Stratejist Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göktaşı olayından önce "Haber: Dinozorlarının neslinin tükenmesine neden olan asteroidin, Dünya'ya "mümkün olan en ölümcül" açıyla isabet ettiği açıklandı. Anlamı: Asteroidleri silah olarak kullanmak ve istenilen bölgeye çarptırabilmek için çalışmalar yapılıyor." paylaşımında bulunan Abdullah Çiftçi, meteorun düşmesinin ardından ise şu açıklamalarda bulundu:

"Saat 20:16: Anlamı: Asteroidleri silah olarak kullanmak ve istenilen bölgeye çarptırabilmek için çalışmalar yapılıyor. Saat 20:30'da Artvin, Trabzon, Malatya, Sivaa, Ardahan vs'den görülen Gökten düşen cisimler...

Soru: Hocam Göktaşı yağdırma ile ilgili mesajın biraz çok şüphecilik değil mi? Cevap: NASA'nın projelerini takip ediyorum. Zaten saklamıyorlar. Ama olan biten hiçbirşeyi araştırmayıp "treni seyrederek" sağa/sola laf çakıp psikolojik tatmin olanlara şüphecilik gelmesi normaldir.

Arkadaşlar Gökten düşen, Göktaşı mı, bir uydu mu yoksa füze parçaları mı, henüz bilmiyoruz ama NASA DART isimli projesinde, füze ile Göktaşının yönünü değiştirmek için çalışıyor. Bunun anlamı Göktaşını istediği koordinatlara yağdırıabilme çalışmasıdır."

d1-041.jpgd2-042.jpgd3-015.jpgd4-009.jpg