Abdülkadir Ömür’den Avrupa’ya transfer açıklaması

Abdülkadir Ömür’den Avrupa’ya transfer açıklaması
Trabzonspor’da Çaykur Rizespor maçında attığı iki golle galibiyetin kahramanlarından olan Abdülkadir kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı. Genç yıldız, Trabzonspor ile önemli bir başarı yakalamadan Avrupa’ya gitmeye niyetli olmadığını söyledi.

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u 4-1'lik skorla devirdiği maçta iki gol atarak maçın kahramanlarından birisi olan Abdülkadir Ömür, karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu

BeIN Sports'a açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki oyuncu, "61 numara Trabzon'un simgesi, bunu onur ve gururla taşımaya devam edeceğim. Fenerbahçe maçıyla bir havaya büründük ve art arda galibiyetler almaya başladık. Şampiyonluğa oynayacağız." dedi.

Abdülkadir, transfer konusu ve gelecek planlarıyla ilgili ise şöyle konuştu:

 "Trabzonspor'a uzun zaman hizmet ettikten sonra Avrupa'da oynamak istiyorum. Ama burada başarı yakalamadıkça gitmeye niyetim yok. Zaten şu an ortada hiçbir şey yok."

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir’in adı sezon başında Avrupa’nın dev kulüpleri ile anılmıştı. Özellikle Benfica’nın ciddi şekilde ilgilendiği iddia edilen genç oyuncunun transferi gerçekleşmemiş ve takımda kalmıştı.

İlgili Haberler