Erdoğan'dan AKP teşkilatlarına paçaları tutuşturan talimat. Saray'ın telsizi Abdulkadir Selvi açıkladı

Erdoğan'dan AKP teşkilatlarına paçaları tutuşturan talimat. Saray'ın telsizi Abdulkadir Selvi açıkladı
İktidara yakın gazetenin yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu’da AKP teşkilatına “Tartışmaları bırakıp seçim için çalışmaya başlama” talimatı verdiğini açıkladı.

İktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selvi yazısının bir kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin teşkilatına yaptığı konuşmayı aktardı.

“2023 SEÇİMİNE YÖNELİK MESAJLARI BURADA VERİYOR”

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu’da AKP teşkilatlarıyla bir toplantı yaptığını açıklayarak 2023 seçimlerine yönelik mesajlarını burada verdiğini yazdı. Erdoğan’ın burada ilçelere aldıkları oy oranını sorduğunu söyleyen Selvi, “Örneğin Altınordu ilçesi. “ Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 76, milletvekili seçiminde yüzde 56 aldık” diye yanıt veriyor.” diye yazdı.

İÇ TARTIŞMALARI BİR KENARA BIRAKIN

Selvi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise şu talimatı verdiğini yazdı:

“O yüzde 76’yı 80’e çıkarın. Milletvekilliği ile cumhurbaşkanlığı seçimini birbirinden ayırtmayın. Milletvekili seçiminde de oy oranını artırın. Bu saatten sonra seçimlere çalışın. İç tartışmaları bir kenara bırakın, birbirinize kenetlenin, seçime çalışın”

"ERDOĞAN 20 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETİYOR"

Öte yandan Selvi geçtiğimiz günlerdeki yazısında ise Erdoğan''ın 20 yıldır ülkeyi yönettiğine değinmişti.

Selvi, "Erdoğan’ın eskime, yıpranma diye bir sorunu yok. O kendini güncellemeyi ve taze tutmayı başarıyor. 6 kez gidip 7 kez geldiği için Demirel hakkında küllerinden doğan efsanevi kuş Phoenix benzetmesi yapılırdı. 20 yıldır ülkeyi yönetip eskimeyen Erdoğan’ı neye benzetmek gerekir, onu bilemedim." ifadelerini kullanmıştı. 

İlgili Haberler