Abdulkadir Selvi'ye Sedat Peker sürprizi

Abdulkadir Selvi'ye Sedat Peker sürprizi
Sedat Peker, Abdulkadir Selvi'ye verilen cevabı kendi Twitter hesabından paylaştı.

Sedat Peker, kişisel Twitter hesabından gündem yaratmaya devam ediyor. Peker, bu kez Abdulkadir Selvi''ye verilen yanıtı kendi hesabından yayınlayarak mesaj gönderdi.

Peker''in rt''lediği sokak röportajı videosunda, bir pazar yerinde alışveriş yaparken söz alan vatandaşın ekonomik duruma ilişkin söylemleri yer alıyor. Bir kullanıcının not düşerek yayınladığı bu videoyu kendi hesabında paylaşan Peker ise dikkatleri Selvi''ye çekti.

Videoda, çocuğuna et bir yana, süt bile içiremediğini vurgulayan vatandaşın ''''Sayıyla aldım sebzeyi. 4 tane biber, 2 tane patlıcan. Günü kurtarma derdindeyiz hepimiz. Kimse memnun değil ama korkudan memnunuz diyorlar. Cellatlarına aşık olmuşlar. Adaletin olmadığı bir ülkede insanlar kendini rahat ifade edemezler, haklı değiller mi? Kızmıyorum onlara. Haklılar. Çünkü korkuyor insanlar'''' diyerek isyan ettiği görülüyor. 

Bu videoyu yayınlayan kullanıcı ise videonun altına, ''''Atanan başörtülü bir vali için böbürlenen, Sedat Peker''in de dediği gibi ''düşkün Abdülkadir'' 
Binlerce geçinemeyen başörtülü bacıların hali ne olacak?''''
notunu düşerek paylaştı.

SEDAT PEKER''DEN HAMLE

Sedat Peker ise bu tweeti kendi hesabında paylaşarak Abdulkadir Selvi''ye tepki gösterdi.

Abdulkadir Selvi geçtiğimiz günlerde, Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’la birlikte TÜRGEV’de çalışan Yiğitbaşı''nın valiliğe atanmasına ilişkin ''''Başörtüsü yasağını kaldırmak istediği gerekçesiyle partilerin kapatıldığı, Merve Kavakçı’nın Meclis’ten atıldığı bir Türkiye’den, Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başörtülü ilk vali olarak atandığı Türkiye’ye geldik. Büyüksün Erdoğan'''' ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler