Abdullah Avcı Beşiktaş’tan istifa edecek mi?

Abdullah Avcı Beşiktaş’tan istifa edecek mi?
Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın başkanlığı bırakması ve alınan olağanüstü seçim kararı sonrası gözler Abdullah Avcı’ya çevrildi. Tecrübeli teknik adamın takımdan ayrılmak istediği ancak Orman’ın devreye girerek Avcı’yı ikna ettiği öğrenildi.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, “Ayrılabilirim” dedi, Başkan Fikret Orman ise “Sana biz destek olmayacaksak kim olacak?” sözleriyle ‘devam’ kararı verdi.

Seçim kararı sonrasında inzivaya çekilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün İstanbul'a döndü ve teknik direktör Abdullah Avcı ile buluştu. Marmaris'te olduğu için Trabzonspor maçına gitmeyen Orman, İstanbul'a döner dönmez Avcı ile kahvaltıda bir araya geldi. Bir yöneticinin daha yer aldığı buluşmada Avcı, "Görevi bırakmam istenirse hemen ayrılabilirim" dedi.

Bu sözlere karşı çıkan başkan Orman ise, "Görevine devam et hocam, iki önemli maç var. Avrupa'ya konsantre ol. Sana biz destek olmayacaksak kim olacak? O yüzden senin tek odağın takım olsun" diye konuştu. Görüşmede takımın durumu hakkında bilgi alan Orman, "Neden kötü sonuçlar alıyoruz?" sorusunu da yöneltti. Kartal'ın hocası ise "Çok erken goller yiyoruz ve oyuncular kafa olarak bir anda maçtan kopuyor. Büyük takım reaksiyonu veremiyoruz" sözleriyle sorunları aktardı.