Abdullah Avcı: Trabzonspor'dan daha önce 3 kez teklif aldım

Abdullah Avcı: Trabzonspor'dan daha önce 3 kez teklif aldım
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, daha önce bordo mavili kulüpten 3 kez teklif aldığını söyledi.

Abdullah Avcı'dan flaş açıklamalar

Trabzonspor'da kötü gidişatın ardından yolların ayrıldığı Newton'un yerine teknik direktörlüğe getirilen Abdullah Avcı Trabzonspor'un sahasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. 

Kaybetmeyi sevmeyen bir takım yaratmayı hedeflediklerini belirten Avcı, "Bu futbol şehrine Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Ali Kemal Denizci'ye, Turgay Semercioğlu, Necati Özçağlayan, Güngör Şahinkaya bunlar hepsi benim dostum, beraber çalıştığım meslektaşlarım, ağabeylerim. Tabii ki Şenol hocam. Hem hocalığımı yaptı hem de iletişim halindeyiz. Adını saymadıklarımdan özür diliyorum. Ben de onlar gibi Trabzonspor tarihinde güzel yerde, güzel anılarla, başarılarla yer almak istiyorum. Trabzon'a gelirken, ‘çok zor bir yere gidiyorsun, çok sert medyası var’ diye hep ifade ettiler. Ben Karadeniz insanını çok iyi tanıyorum, olumlu, olumsuz duygusunu biliyorum, güzel yüzlü olduğunu görüyorum. Ben de Karadeniz çocuğuyum. Tekrar burada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. 

abdullah-avci-ben-de-trabzonspor-taraftari-gibi-sabirsizim-6427-dhaphoto3.jpg

“TRABZONSPOR’DAN BU BANA GELEN ÜÇÜNCÜ TEKLİF”

Trabzonspor’dan gelen teklif her teknik adamını heyecanlandırır’ diyen Avcı, “Bu Trabzonspor’dan gelen üçüncü teklif. Özkan hoca da aktif çalıştığı dönemde teklif yapmıştı. O dönemden daha evvel de teklif almıştım. O zaman şartlar oluşmadı. Kısmet bugüneymiş. Bundan sonrası aslında Trabzonspor ile ilgili ne yapabiliriz ona bakacağız. Geçmişle yaşamayacağız. Oradan bir takım dersler çıkaracağız. Bundan sonraki Trabzonspor’u dizayn, organize etmeye, yarışma içine sokmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı