Abdullah Gül ve Fatih Altaylı hükümet medyasının hedefinde

Abdullah Gül ve Fatih Altaylı hükümet medyasının hedefinde
Hükümet medyası, yeni parti kuracağı iddiaları yeniden gündeme gelen Abdullah Gül’ü hedef almayı sürdürüyor. Son olarak Yeni Akit, Fatih Altaylı’nın TV 5’te Çağlar Cilara’nın programına konuk olmasını Gül’e bağladı.

Hükümet medyasının 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, yeni bir siyasi oluşuma önderlik edeceği yönünde çıkan haberlere karşı tepkisi sürüyor. Star yazarı Ahmet Kekeç’in, Abdullah Gül’ü hedef aldığı, ‘Her taşın altından o çıkıyor’ başlıklı yazısının ardından, Yeni Akit’te ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gazetenin yazarlarından Fahrettin Dede, bugünkü yazısında, geçtiğimiz günlerde TV 5’te Çağlar Cilara’nın sunduğu programa Fatih Altaylı’nın konuk olmasının ardında, Abdullah Gül’ün yer aldığını öne sürdü.

“KOSKOCA CUMHURBAŞKANI'NIN İŞİ GÜCÜ YOK…”

Çağlar Cilara, sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak, “Yeni Akit Gazetesi yazarı Fahrettin Dede bugünkü yazısında, "TV 5’te Çağlar Cilara’ya program sundurtup Fatih Altaylı’yı konuk ettiren dönüşümün arkasında da Abdullah Gül’ün olduğu iddiası var. Koskoca Cumhurbaşkanı'nın işi gücü yok bana konuk mu ayarlayacak?” paylaşımıyla tepkisini gösterdi.

51628673_373281866830483_347162124931301376_n.jpg

İşte Fahrettin Dede’nin yazısının ilgili bölümü:

Hareketlenmenin bir tarafında Saadet Partisi’nin bulunduğu artık aşikâr! Temel Karamollaoğlu yönetimindeki SP, 24 Haziran seçimleri sürecinde izlediği agresif siyaset dilini tam olarak terk etmiş değil. Ayrıca bu ne kadar mantıklıdır bilemem ama; geçenlerde Abdullah Gül’ün yeni partisi olarak Saadet’in dönüştürüleceği bile dillendirildi. TV5’te Çağlar Cilara’ya program sundurtup Fatih Altaylı’yı konuk ettiren dönüşümün arkasında da Abdullah Gül’ün olduğu iddiası var. Milli Gazete, muhalif yayınlarına devam ediyor. İslamcıların entelektüel gazetesi Karar, yeni partinin açık destekleyicisi olacak. Hükümet tarafından tecrit edildiği propagandası yapan gazeteyi şimdiye kadar hem Davutoğlu’nun hem de Gül’ün ziyaret ettiğini de not olarak ekleyim. Bu arada, Yeni Asya da rahatsız; yeni parti fikrine hiç de olumsuz bakmaz.

İlgili Haberler