Abdullah Kiğılı çark etti: "100 günde çok şey değişti"

Abdullah Kiğılı çark etti: "100 günde çok şey değişti"
Ünlü iş insanı Abdullah Kiğılı, Ekim ayında bir dergiye verdiği röportajda, “Sektörde 54’üncü yılımı yaşıyorum. Bundan daha büyük kriz görmedik” ifadelerini kullanmıştı. Kığılı’nın bugün Hürriyet gazetesine yaptığı açıklama ise şaşkınlık yarattı.

54 yıldan bu yana perakende giyim alanında hizmet veren Kiğılı’nın sahibi Abdullah Kiğılı’nın Ekim ayında Capital Dergisi’ne verdiği röportaj, büyük yankı uyandırmıştı.

“Sektörde 54’üncü yılımı yaşıyorum. Benimle beraber sektörde 3 kişiyiz. Birincisi Osman Boyner, ikincisi Mavi’nin kurucusu Sait Akarlılar, üçüncüsü de benim. Sektörde bizden daha yaşlı kimse yok” diyen Kiğılı, “Bu zamana kadar görüp görebileceğimiz bana göre en büyük krizi yaşıyoruz. Bundan daha büyük kriz görmedik” ifadelerini kullanmıştı.

Kiğılı’nın Hürriyet gazetesinde bugün yayınlanan röportajında kullandığı ifadeler dikkat çekti. “100 günde benim de kimsenin de hayal edemeyeceği şeyler oldu” diyen Kiğılı, “Faiz de enflasyon da indi. Perakende sektöründe ümit doğdu. Önümüz açıldı. Moral ve motivasyon kazandık” şeklinde konuştu.  

İşte Kığılı'nın Hürriyet gazetesinde tam sayfa yayınlanan o röportajı: 

abdullah.jpg

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar