Abdürrahim Albayrak: Bütün kulüpler bitik durumda

Abdürrahim Albayrak: Bütün kulüpler bitik durumda
Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, korona virüsü yendiği süreci anlattı. Albayrak, Türk futbol kulüplerinin salgın nedeniyle çok zor durumda olduğunu da söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak korona virüse yakalanmış ve hastalığı yenmişti. Albayrak, hastalık sürecine dair açıklamalarda bulundu. 

31 Mart’ta taburcu olan Abdürrahim Albayrak, "Ateşim 37-38 civarı oluyordu. Ciğerlerimizin çok kötü olduğunu söylediler. Kimsenin moralini bozmak istemem. Aklınızdan şerit geçiyor. Belli bir hastalıktan yatarsınız ama bunun ne olduğu belli değil" diye konuştu. 

"ACABA DUYGUSU ÇOK KÖTÜ" 

Fatih Terim'in de yakalandığı Covid-19 ile ilgili de konuşan Albayrak, "Hastaneye yattığında çok üzüldüm. Acaba duygusu çok kötü. Acaba benden mi geçti? O vebal çok ağır. Kendimi affetmezdim. Biliyorsunuz ben insanlara sarılıp öpmeyi çok severim. Bundan sonra nasıl bunu frenleyeceğimi bilmiyorum" dedi.

"KULÜPLER BİTİK DURUMDA" 

"Bütün kulüpler bitmiş durumda" diyen Albayrak, "Eski dünya, eski Türkiye olmayacak.  Sponsorlar çekiliyor. Gelirimiz yok şu anda. Yayıncı kuruluş da dünyada futbol durduğu için ödemeleri kesti. Bütün kulüpler bitik" şeklinde konuştu.