Abdurrahim Albayrak çakarlı araçla yakalandı. Hani çakar kullanmak yasaktı

Abdurrahim Albayrak çakarlı araçla yakalandı. Hani çakar kullanmak yasaktı
Türk iş adamı ve Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın trafikte çakarlı lamba kullandığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Bir Twitter kullanıcısı paylaştığı mesajda, "Abdurrahim Albayrak in ne ayrıcalığı var öğrenmek istiyoruz çakar lamba yasaklanmışken nasıl oluyor da bir vatandaş takabiliyor onun bizlerden üstünlüğü olabilir ??" ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Albayrak kanadından henüz bir açıklama yapılmadı.

Türkiye''de çakarlı araçla trafiğe çıkılması İçişleri Bakanlığı kararıyla yasaklanmıştı. Düzenlemeye göre çakarlı araç kullananlar hakkında para cezası veriliyor, araçları trafikten men ediliyor. Ancak yasağa aldırış etmeyen kimi araçlar, trafiği alt üst ederek yollarına devam ediyor. Galatasaray Spor Kulübü 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak''ın çakarlı aracı da sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Bir Twitter kullanıcısının Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''yu etiketleyerek paylaştığı mesajda, "Abdurrahim Albayrak''ın ne ayrıcalığı var öğrenmek istiyoruz çakar lamba yasaklanmışken nasıl oluyor da bir vatandaş takabiliyor onun bizlerden üstünlüğü olabilir ??" ifadelerini kullandı.

BAKANLIĞIN YASAĞA DAİR AÇIKLAMASI:

 

İlgili Haberler