Abdurrahim Albayrak'tan Terim açıklaması

Abdurrahim Albayrak'tan Terim açıklaması
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında Fatih Terim'in sarı kırmızılı kulübün başına geçebileceği iddialarına cevap verdi.

Galatasaray’da eski yönetici Abdurrahim Albayrak, “Galatasaray Başkanı, Fatih Terim’e gidip Galatasaray’ın sana ihtiyacı var derse Fatih Terim, para bile konuşmaz” dedi.

TRT Spor’da katıldığı programda konuşan Galatasaray’da eski yönetici Abdurrahim Albayrak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

3-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrası gündeme gelen Teknik Direktör Fatih Terim hakkında konuşan Albayrak, “Galatasaray Başkanı, Fatih Terim’e gidip Galatasaray’ın sana ihtiyacı var gel derse, Fatih Terim para bile konuşmaz. Fatih Terim, Galatasaray’ın başında bir hoca varken başkanı arayıp, geliyorum ben demez. Fatih hoca ile temas olduğunu da sanmıyorum. Galatasaray, Tudor’u göndermek için geç kaldı. Son iki maçın yıldızı Yasin. Beşiktaş maçına bakıyoruz Yasin kadroda yok. Biz geldiğimizde Fatih Terim’e gitmiştik hemen. İyi ki geldi, üst üste 2 sene şampiyon oldu. Ünal Aysal, biz varken 2-3 kere Fatih Terim’i göndermek istedi. Hep karşı çıktık. Ünal Aysal’ın etrafındaki arkadaşları, Galatasaray’a en büyük zarar verenler oldu. O dönem çok iyi kadro çıkarmıştık. 5-6 sene üst üste şampiyon olurduk” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler