Dilipak'tan AKP'ye seçim uyarısı: Ağır bedeller ödeyeceğiz 

Dilipak'tan AKP'ye seçim uyarısı: Ağır bedeller ödeyeceğiz 
İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Ankara siyaseti bütün kanatları ile kaset ve dosyalara boğulmuş" olduğunu ifade eden Dilipak, deprem konusunda uyararak "Bu işler kimin umurunda. İhmaller yüzünden ağır bir bedel ödeyeceğiz." dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında deprem konusunu ele aldı. 

Dilipak yazısında "Büyük İstanbul depremi, aklımızı başımıza getirir mi dersiniz. Herkes ''büyük projeler'' peşinde ya, deprem de “büyük” olacak!" ifadelerini kullandı. 

Dilipak, "Bu işler kimin umurunda. İhmaller yüzünden ağır bir bedel ödeyeceğiz." dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında depremin hayvanlar üzerinde oluşturduğu etkiyle önceden tahmin yapılabileceği konusunda araştırma yapan Kadir Sütçü''ye değindi. 

Kadir Sütçü''nün araştırmalarının batının dayattığı şablonlara uygun olmadığı gerekçesiyle itibar görmediğini vurgulayan Dilipak, "Bunu Kadir Sütçü değil de, bir beyaz adam bulsaydı belki de Nobel Ödülü verirlerdi!" dedi.

"İHMALLER YÜZÜNDEN AĞIR BİR BEDEL ÖDEYECEĞİZ"

Dilipak''ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Milli Savunma, Milli Eğitim, Milli İstihbarat” nasıl ve ne kadar milli.. Neden BioHacker’ları, Biyolojik Savaş’ı, Siber Savaşı, NeuraLink’i görmezden gelirler. “Aile” de millileştirildi bu süreçte, Merkez Bankamız da!  İstanbul Sözleşmesi ve Lanzarote’yi, 5G’yi, İklim Anlaşmasını, Starlink belasını ne Diyanet gördü ne de MİT! Ankara siyaseti bütün kanatları ile kaset ve dosyalara boğulmuş, bu işler kimin umurunda. 

Ha! Sahi, “büyük İstanbul depremi”, aklımızı başımıza getirir mi dersiniz. Herkes “büyük projeler” peşinde ya, deprem de “büyük” olacak! 

O gün gelmeden partiler ve TBMM bu konuya bir el atsa iyi olacak. Bakın seçimden önce deprem olursa seçim de zor olur. Tedbir alınmazsa son pişmanlık fayda vermeyecek. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri ve ihmalleri yüzünden ağır bir bedel ödeyeceğiz. "

İlgili Haberler