Abdurrahman Dilipak'tan kadın cinayetine ilginç 28 Şubat çıkışı

Abdurrahman Dilipak'tan kadın cinayetine ilginç 28 Şubat çıkışı
İktidara yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Kadınlarımızın ikisi de başörtülü.Oysa başörtüşü 28 şubatın sembolüydü.O başörtüsü ise bugün ayaklar altında sürünüyor" sözleriyle cinayete kurban giden iki kadını eleştirdi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eş cinayetine kurban giden iki kadını eleştirdi.

Kadınların eşleri tarafından öldürülmesini görmezden gelen Dilipak, cani eşlere değil cinayete kurban giden kadınlara dil uzattı. Kadınların kapalı olmasına dikkat çeken Yeni Akit yazarı, ilginç bir şekilde konuyu 28 Şubat'a da getirdi.

"Kadınlarımızın ikisi de başörtülü. Oysa başörtüşü 28 şubatın sembolüydü" diyen Abdurrahman Dilipak, "O başörtüsü ise bugün ayaklar altında sürünüyor" ifadelerinin ardından kadınlara çirkin yakıştırmalarda bulundu.

İşte Dilipak'ın o paylaşımı:

"Bugünkü Hürriyet 2 kadın aldattığı eşleri tarafından öldürülmüş..Kadınlarımızın ikisi de başörtülü.Oysa başörtüşü 28 şubatın sembolüydü.Uğruna neler yaşanmadı. Hükümet bile düştü.O başörtüsü ise bugün ayaklar altında sürünüyor..Kimi altına tayt giyiyor, kimi erotik pozlar veriyor."