Ciner Medya Grubu'nda SBK ataması! İş adamına yakın hangi isim müdür oldu?

Ciner Medya Grubu'nda SBK ataması! İş adamına yakın hangi isim müdür oldu?
ABD'nin talebiyle Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’ye iadesine günler kala, Ciner Medya’da ilginç bir gelişme yaşandı.

ABD''nin talebiyle Avusturya''da tutuklanan ve ABD’ye iadesine karar verilen Sezgin Baran Korkmaz’a yakınlığıyla bilinen gazeteci Emrah Doğru, Show Haber Yurt Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Daha önce Haberturk.com’da çalışan Doğru, Korkmaz krizi patlak verdikten ve tutuklu işadamıyla ilgili pek çok olumlu haber yaptığı ortaya çıktıktan sonra Ciner Medya ile sessiz sedasız yollarını ayırmıştı.

Doğru’nun Korkmaz’ın yalısında fotoğrafları da çıkmıştı.

Medyaradar’da yer alan habere göre; bu ayrılıktan sonra, Doğru’nun yeniden Ciner Medya’da görevlendirildiği ortaya çıktı. Doğru’nun yeni görevini sosyal medya hesaplarından paylaşmaması dikkat çekti.

KARDEŞİ KORKMAZ’IN YAKIN ÇALIŞMA EKİBİNDE

Ekranhaber.com isimli bir web sitesinin de yöneticisi olan Doğru’nun Sezgin Baran Korkmaz ile yakınlığı PR haberleriyle sınırlı değil.

Kardeşi Adnan Doğru’nun da Korkmaz’ın yakın çalışma ekibinde olduğu ve hatta yalısında görevli olduğu biliniyor.

Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding’in çalışanlarının yer aldığı ve kurumun resmi Linkedin hesabından paylaşılan pozda Emrah Doğru’nun kardeşi Adnan Doğru da görülüyor.

Adnan Doğru (En sağda)

Diğer karede de Doğru’nun Instagram’da kardeşiyle paylaştığı fotoğrafı var.

Emrah Doğru’nun Korkmaz’ın ABD’ye iadesine günler kala Ciner Medya bünyesine hem de yönetici olarak neden katıldığı merak konusu.

İlgili Haberler