AB'ye 15 Temmuz tepkisi

AB'ye 15 Temmuz tepkisi
AKP Sözcüsü Çelik, "Avrupa Birliği'nin, darbe girişimini adını koyarak kınamaktan kaçınmasındaki büyük soru işaretleri artarak devam etmektedir." dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Nijerya'da 10 Türk denizcinin kaçırılmasına ilişkin, "Dışişleri Bakanlığımız ve istihbarat birimlerimiz yoğun şekilde çalışıyor." dedi. 

AKP Sözcüsü Çelik, "Avrupa Birliği'nin, darbe girişimini adını koyarak kınamaktan kaçınmasındaki büyük soru işaretleri artarak devam etmektedir." diye konuştu. 

Çelik, "CHP Genel Başkanı çıkmış dün, 'Yürekli bir savcı yok mu, bu yürekli bir savcı Sayın Cumhurbaşkanını çağırmayacak mı?' diyor. Marmaris'te Cumhurbaşkanımıza yapılmak isteneni, yargı vesayeti yoluyla devam ettirmeye çalışıyor. Bu utanç verici bir şeydir. Hem de bunu 15 Temmuz'un yıl dönümünde yapıyor." dedi. 

AKP Sözcüsü Çelik, (CHP Grup Başkanvekili Özkoç'un TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması) FETÖ'ye karşı bütün bir duruşun yeniden güncellenmesi, bu direnişin yeniden anılması gereken bir günde, FETÖ'ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye'nin meşru cumhurbaşkanını hedef almak olsa olsa bir siyasi sabotajdır." ifadelerini kullandı.