Ah yüzbaşım ah. Baba evine bayrak asıldı

Ah yüzbaşım ah. Baba evine bayrak asıldı
Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra, üs yakınında kaza kırıma uğrayan Hava Kuvvetleri'ne ait NF-5 uçağının düşmesi sonucu şehit düşen pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in (38) şehadet haberi memleketi Trabzon'daki evine ulaştı.

Ah yüzbaşım ah. Baba evine bayrak asıldı

Konya''da 3''üncü Ana Jet Üs Komutanlığı''ndan havalandıktan sonra, üs yakınında kaza kırıma uğradıktan sonra düşen Hava Kuvvetleri''ne ait NF-5 uçağının pilotu Yüzbaşı Burak Gençcelep şehit düşmüştü. 

DHA''da yer alan habere göre Gençcelep’in acı haberi memleketi Trabzon''un Ortahisar ilçesi Bulak Mahallesi’ndeki evine ulaştı. Şehidin annesi Nuray Gençcelep’in 10 gün önce özlediği oğlunu görmek için Konya’ya gittiği öğrenildi. Acı haberi alan baba Mehmet Gençcelep de Konya’ya gitmek üzere evden ayrıldı. Şehidin Türk bayrağı asılan evine komşuları da taziye için geldi. Haberi alarak fenalaşan şehidin yakınlarına, sağlık ekipleri müdahale etti.   

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK 

Baba Mehmet Gençcelep''in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü''nde oğlunun üniformalı fotoğrafını ''Oğlum bugüne kadar benim gururumdun, şimdi Trabzon''un gururusun'' notuyla sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in cenazesi, yarın Trabzon’da düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verilecek.  

 

İlgili Haberler