Acı haberler peş peşe geldi! 3 şehit

Acı haberler peş peşe geldi! 3 şehit
Hakkari Çukurca'da çıkan çatışmada 2 asker, Cizre'de ise PKK ile girdiği çatışmada ağır yaralanan polis memuru tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Çukurca ilçesine bağlı Çağlayan bölgesi Dağbaşı, Kale ve Seni Tepe'de devam eden operasyonlarda sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, bölgedeki operasyonların ve yer yer sıcak çatışmaların devam ettiği belirtildi. 

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Şehit olan askerlerin kimlikleri belirlendi. Çatışmada, Piyade Uzman Onbaşı Tolga Akdaş ile Piyade Uzman Onbaşı Serkan Bursalı'nın şehit oldukları belirtildi.

CİZRE'DE AĞIR YARALANAN POLİS ŞEHİT OLDU

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos’ta PKK’lı teröristlerin Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 11 polis şehit olmuş aralarında polis memuru Ali Mülazımoğlu'nun da bulunduğu 78 kişi ise yaralanmıştı.  Mülazimoğlu tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarımayarak şehit oldu. Osmaniyeli şehit polisin cenazesi, bombalı saldırıyı duyunca Şırnak’a giderken trafik kazasında ölen annesi Gülistan Mülazımoğlu’nun yanında toprağa verilecek.

ANNE ŞIRNAK’A GİDERKEN KAZADA ÖLMÜŞTÜ

Olayın yaşandığı gün oğulları Ali’nin yaralandığını öğrenen baba Dursun Mülazımoğlu, 46 BJ 555 plakalı hafif ticari aracıyla Şırnak’a giderken Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu’nun 25’inci kilometresine takla atmış, kazada Dursun Mülazımoğlu ile kızı Filiz Mülazımoğlu Özdemir ve damadı Mehmet Özdemir yaralanırken, eşi Gülistan Mülazımoğlu yaşamını yitirmişti.