Açık lise AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanır

Açık lise AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanır
Açık lise AÖL sınavı binlerce öğrencinin katılımıyla bu hafta sonu gerçekleşti. Öğrenciler sınavın ardından AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanır? diye sordu.

MEB tarafından Açık lise 1. dönem AÖL sınavı binlerce öğrencinin katılımıyla 8-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Peki AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanır? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanır ve ya Açık lise sınavı zor muydu kolay mıydı? şeklinde sorulara cevap arayan öğrenciler için detayları haberimizde derledik. Bu yıl ki sınavda dört yanlış bir doğruyu götürür sistemi kullanılmadı. Sınav puanları doğru sayılar baz alınarak hesaplanacak. 

AÇIK LİSE AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR

MEB'ten alınan bilgilere göre AÖL sınav sonuçları sınavdan 15-16 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Buna göre tahmini tarih 28 Aralık 2018'dir.

AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanır? sorusunun cevabı ise şöyle; 13-14 Aralık tarihleri arasında açıklanması ön görülüyor.

AÇIK LİSE AÖL DERS GEÇME NOTU KAÇTIR

Sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulmaktadır. Açık Öğretim Lisesinde dersler 100’lük not sistemi ile değerlendirilmektedir. Bir dersten başarılı olmak için, en az 9 soruya doğru cevap vererek 45 puan almanız gerekmektedir.