Açık lise sınava giriş belgesi sorgulama ekranı

Açık lise sınava giriş belgesi sorgulama ekranı
Merakla beklenen açık lise sınava giriş belgesi MEB tarafından yayınlandı. Sınava giriş belgelerinizi sorgulamak için haberimizi takip edebilirsiniz...

AÖL açık lise sınava giriş belgesi açıklandı. Binlerce öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı 8-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınav için detayları merak etmekte. Dün akşam da sınav giriş yerleri belli oldu. Peki AÖL sınav giriş yerini nasıl öğrenebileceksiniz? Açık lise sınavı saat kaçta oluyor? Tüm detaylar haberimizde...

AÇIK LİSE SINAVA GİRİŞ BELGESİ

Açık lise AÖL sınavına girecek olan öğrenciler giriş yerleri http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx bu adres üzerinden öğrenci numaranızı ve şifrenizi girerek öğrenebileceksiniz.

AÇIK LİSE SINAVI SAAT KAÇTA

AÖL 1. dönem sınavları 8 Aralık Cumartesi sabahı 09:30'da ikinci oturum öğleden sonra 14:30'da ve son oturum 9 Aralık Pazar günü 14:30'da gerçekleştirilecek.

AÇIK LİSE AÖL DERS GEÇME NOTU

Sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulmaktadır. Açık Öğretim Lisesinde dersler 100’lük not sistemi ile değerlendirilmektedir. Bir dersten başarılı olmak için, en az 9 soruya doğru cevap vererek 45 puan almanız gerekmektedir.