Açım diyen müzisyenin feryadı. Kirasını ödeyemiyor evini geçindiremiyor. Son çaresi Mansur Yavaş

Açım diyen müzisyenin feryadı. Kirasını ödeyemiyor evini geçindiremiyor. Son çaresi Mansur Yavaş
Salgında getirilen kısıtlamalardan en fazla etkilenen kesimlerden biri de kapanan eğlence yerlerindeki müzisyenler oldu. Uzun süredir işsiz kalan müzisyenler sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyor. Bayram Atalay isimli müzisyen de Twitter'dan paylaştığı mesajda bir yıldır işsiz olduğunu ve 6 yaşında bir çocuğu olduğunu belirterek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yardım istedi.

Korona virüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalardan en fazla etkilenen kesimlerden biri de müzisyenler oldu. Uzmanlar, sorunun sosyolojik, ekonomik ve politik yönleriyle çok boyutlu bir mesele olduğuna dikkat çekerken konuya ilişkin acil önlem çağrıları yapılıyor. Tedbirler nedeniyle eğlence mekanlarının kapatılmasıyla işsiz kalan müzisyenler seslerini sosyal medyada duyurmaya çalışıyor. 

Ankara''da yaşadığını belirten Bayram Atalay isimli bir müzisyen de diğer meslektaşları gibi sosyal medya üzerinden sesini duyurmaya çalışıyor. 

6 yaşında bir çocuğu olduğunun ve kısıtlamalardan dolayı bir yıldır işsiz olduğunu belirten Bayram Atalay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''a seslenerek yardım istedi. 

Borçlarını ödeyemediğini belirten Bayram Atalay''ın Twitter''dan paylaştığı mesaj şöyle:

"Sayın Mansur Yavaş başkanım Ankara''da müzisyenim evim kira 6 yasında ellerinden öper evladım var 1 yıldır işsizim korona yüzünden ve borçlarımı ödeyemedim evimin geçimini artık kaldıramıyorum lütfen bana yardım edin"

İlgili Haberler