“Acınası çırpınışlara kulak asmayın”

“Acınası çırpınışlara kulak asmayın”
CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mansur Yavaş’a yönelik, “seçilirse görevden alabiliriz” açıklamalarına şu sözlerle karşılık verdi: “Bu acınası çırpınışlara kulak asmayın. Seçilmiş Başkanımız Yavaş.”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş’a yönelik açıklamalarına tepkiler sürüyor. CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın, Yavaş’ın seçilmesi durumunda, görevinden alınabileceği yönündeki açıklamalarını eleştirdi. Taşçıer şu mesajı paylaştı:  “Erdoğan’ın, Mansur Yavaş seçilince “görevden alırız” tehdidinin altında, milleti “nasıl olsa Başkanlık yaptırmayacaklar, sandığa gitmeye gerek yok” düşüncesine yönlendirme stratejisi var. Bu acınası çırpınışlara kulak asmayın. Seçilmiş Başkanımız Yavaş, Ankara’yı 5 yıl yönetecek.”

DEVLET BAHÇELİ’NİN O SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Cumhur İttifakı’nın diğer üyesi MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Taşçıer’in eleştirdiği isimler arasında yer aldı. Bahçeli’nin 2015 yılındaki bir açıklamasını içeren gazete haberini paylaşan Gamze Taşçıer, Bahçeli’nin, “PKK, Türkiye’den toprak almadan silah bırakmayacaktır. Aksini iddia eden varsa, ya şerefi yoktur ya da aklını ve mantığını kaybetmiş bir sefildir. AKP artık, hem HDP hem de PKK’dır.” sözlerini yeniden gündeme taşıdı.