Acıyıp işe aldığı adamdan büyük darbe. Gece yarısı otoparkta akılalmaz olay

Acıyıp işe aldığı adamdan büyük darbe. Gece yarısı otoparkta akılalmaz olay
Mersin'de, bir otoparka gelerek 'evsizim, işe ve kalacak yere ihtiyacım var' diyen 52 yaşındaki O.N.C., kaldığı otoparkı gece yarısı soydu. 20 bin TL değerindeki malzemelerini çalıp kaçtan adam, iş yeri sahibinin şikayeti üzerine polis tarafından yakalandı. Ekipleri şahsı tutukladı.

DHA'da yer alan habere göre, Mersin'de akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. 'Evsizim, işe ve kalacak yere ihtiyacım var.' diyen adam işe başladıktan sonra bütün malzemeleri çaldı.

TAM 20 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDI

Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Akkent Mahallesi'nde yaklaşık 1 hafta önce oto yıkama dükkanı bulunan D.E. (35) ile tanışan O.N.C., sokaklarda yaşadığını belirterek, hem işe hem de kalacak bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi. D.E. tarafından işe alınan O.N.C., hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 11 Aralık Cuma günü mesai bitiminden sonra dükkanı kilitleyerek uyudu. Cumartesi ve pazar günlerini iş yerinde geçiren O.N.C., kısıtlamanın sona erdiği pazartesi sabahı saat 06.00 sıralarında, 2 çantaya koyduğu 1 laptop ve araçların kaportasında kullanılan pasta cila ile seramik kaplama malzemelerini alarak kaçtı.

ADANA'DA OTELDE YAKALANDI

Sabah iş yerine gelen ve 20 bin liralık malzemenin çalındığını gören iş yeri sahibi sahibi D.E., polisi arayarak şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasından tespit ettiği adamı Adana'daki bir otele yerleştiği belirlenen O.N.C., çalıntı malzemelerle birlikte yakalanıp Mersin'e getirildi.

CEZAEVİNE YOLLANDI

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken, çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi.