Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye 7.5 milyon Euro verdi!

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye 7.5 milyon Euro verdi!
Hull City Kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan transferleri için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediğini açıkladı.

Güçlü bir kadro kurmak için kaynak arayışında olan Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Allahyar sayesinde ciddi bir gelir elde etmeye hazırlanıyordu. Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City’ye devre arasında Allahyar’ı kiralamıştı.

"POTANSİYELİNE GÜVENİYORUM"

İranlı forvet kötü bir performans sergilemesine rağmen Ilıcalı, “Allahyar’ın potansiyeline çok güveniyorum” diyerek bonservisini alacaklarının sinyalini vermişti. Takip eden dönemde Ilıcalı, Allahyar''ın yanı sıra Ozan Tufan''ı da Hully City''ye transfer etti. Ardından Ozan Tufan da İngiltere''nin yolunu tuttu. Hull City''nin sarı lacivertlilere Ozan için 5, Allahyar için ise 2.5 olmak üzere toplamda 7.5 milyon Euro ödeyeceği belirtilmişti. Ilıcalı, bu miktarı ödediğini açıkladı.

OZAN''A 3 MİLYON EURO, ALLAHYAR''A 4.5 MİLYON EURO

Ancak Ilıcalı''nın ödeme yaptığı rakamlar daha önce konuşulduğu şekliyle yansımadı. Hull City''nin Allahyar için 4.5 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 50 pay; Ozan Tufan''ın ise 3 milyon Euro''ya satıldığı öğrenildi.

Ozan Tufan, 2015’te transfer olduğu Fenerbahçe’de 3 farklı dönemde kadro dışı kalmıştı. Allahyar ise 2019’da imza attıktan sonra 3 kez kiralanmıştı.

İlgili Haberler