Acun Ilıcalı haftalardır o kişiyi arıyordu. Masterchef'teki köstebek bulundu

Acun Ilıcalı haftalardır o kişiyi arıyordu. Masterchef'teki köstebek bulundu
TV8'de yayınlanan ve izleyicilerin merakla takip ettiği Masterchef Türkiye'de köstebek krizi son buldu. Bu sezon elenen yarışmacılarının ifşa olması nedeniyle en çalkantılı dönemini yaşayan programda Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay sonunda çözüldü. İşte o kişi...

TV100'de yer alan habere göre, 4 sezondur reyting rekorları kıran MasterChef yarışmasında ifşa krizi yaşanıyordu. Şefler, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında uzun süredir aranan ifşacı ismin kimliğinin belirlendiği iddia edildi.

Elenen yarışmacıların önceden duyurulmasıyla reytinglerin düşmesi Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Ancak Ilıcalı ve ekibi adeta bir dedektif gibi çalışarak ifşacıyı tespit etmeyi başardı.

İFŞACI TESPİT EDİLDİ

Kendi içlerinde bir köstebek tespit edemeyince 'yemleme' stratejisi uygulamaya karar verdi. Geçtiğimiz haftalarda fazla önlem alınmadan fısıltılar yayılmaya başladı. İfşacı aldığı ismi yine sosyal medyadan yaydı ancak bu kez her şey Ilıcalı'nın istediği gibi oldu. Sosyal medyada yayınlanan isim yarışmadan elenmediği gibi büyük de başarı yakaladı. Elenen isim farklı çıkınca herkesin ifşacıya olan güveni de sona erdi.

Kimliğinin açıklanmasını istemeyen Acun Ilıcalı'nın ifşacı hakkında gereğini yaptığı da gelen iddialar arasında.