Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılığında şok detay!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılığında şok detay!
Her röportajda birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini dile getiren Acun Ilıcalı dün ani bir kararla boşandı. Ayrılık haberi sonrası Google'da 'Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşandı mı' başlığı ile 2 milyon kez aranılarak rekor kırdı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanması dün en fazla konuşulan konulardan biri olarak rekor kırdı. 2 milyona aşkın insan gündeme damgasını vuran olayla ilgili detaylı bilgileri alabilmek için sosyal medyada 'Acun Şeyma boşanmasını' soruşturdu. Ayrılık kararını almalarında birçok iddialar da ortaya atıldı. Şeyma Subaşı'nın Alican Ulusoy adında bir iş adamı ile birlikte olduğunu daha sonra da oyuncu Çağatay Ulusoy ile gizli gizli görüştüğü şeklinde haberler ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın ise Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'ya Londra'dan ev aldığını ve bu sebepten dolayı ünlü çiftin aralarının açıldığı tüm haber sitelerinde yer aldı. İddialar çığ gibi büyürken hedef gösterilen isimlerde teker teker konuyla ilgili açıklama yaptı.

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANDI

Dün saat 14.00'da Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı duruşma sonunda basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Ilıcalı, 'Neden boşandınız?' şeklinde yöneltilen soruya, “Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.” 
dedi fakat iddiaların ardı arkası kesilmiyordu.
acun-seyma.jpg

ACUN ILICALI DEREN TALU'YA EV Mİ ALDI?

Gelinim Olur Musun programında fenomen yarışmacı 'Semra Kaynana'nın istemediği gelin olarak medyada tanınan Sinem Umaş, geçtiğimiz gün Twitter hesabından, Acun Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin 22 yaşındaki kızı Deren Talu'ya Londra'da ev aldığını yazdı. Bu paylaşım sosyal medyada yayılınca önce Deren Talu'dan daha sonra annesi Defne Samyeli'den çok sert açıklama geldi. Deren Talu, Deren Talu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.” 
diyerek iddiaları yalanladı.

'ŞEYMA SUBAŞI ÇAĞATAY ULUSOY İLE GÖRÜNTÜLENDİ' İDDİASI

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılık kararının bir diğer iddia edilen sebebi ise, Şeyma Subaşı'nın yaptığı tatillerde arkadaş grubunun arasında bulunan iş adamı Alican Ulusoy ile birliktelik yaşadığıydı. Sosyetenin playboyu olarak anılan isim Alican Ulusoy ise, bu iddialara, "Şeyma Subaşı sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim" şeklinde bir açıklama yaparak kafaları karıştırdı ve gözler Çağatay Ulusoy'a çevirildi.

Yine basında çıkan haberlere göre Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile bir mekanda eğlendikten sonra eve geçtiği ve magazinciler tarafından görüntülendikleri, Acun Ilıcalı'nın ise kamera kayıtlarının sildirdiğini iddia etti. Ayrıca Çağatay Ulusoy'un göğsünde bulunan dövmenin sözlerini Şeyma Subaşı'nın Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına açıklama olarak yazması ise aşk iddilarını güçlendirmişti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şeyma Subaşı şunları yazdı: Çağatay Ulusoy’la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka taraflara çekilme çabası son derece çirkin! diyerek haberi yalanladı.

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NA ÖDEYECEĞİ NAFAKA

Öte yandan Şeyma Subaşı'ndan Melisa adında 5 yaşında bir kızı olan Acun Ilıcalı'nın Subaşı'na ne kadar nafaka ödeyeceği ise büyük merak konusu olmuştu. Nafaka detayları ise ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, aylık 125 bin lira nafaka ödeyecek. Ayrıca Yıllık 4 gezi masrafı ise Ilıcalı tarafından karşılanacak. Melisa'nın tüm masrafları ise babaya ait olacak. 

Acun Ilıcalı'nın bir önceki eşi Zeynep Yılmaz'a da ödediği nafaka ücreti belli oldu. Ilıcalı'nın iki kızının annesi olan Zeynep Yılmaz'a 150 bin TL aylık nafaka ödediği ortaya çıktı. Bu olay sosyal medyada da kullanıcıların diline düştü. 

ŞEYMA SUBAŞI AYRILDIKTAN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

Silivri Adliyesi'nden ayrıldıktan sonra Şeyma Subaşı Bebek'te bulunan kafesine girdi. Burada fotoğraf paylaşan Subaşı takipçilerini de şaşırttı. Subaşı daha sonra Instagram'daki 'Ilıcalı' soy ismini de kaldırdı

ACUN'UN ESKİ EŞİ ZEYNEP ILICALI'YA DESTEK

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile evliyken Şeyma Subaşı ile yaşadığı birliktelikte Zeynep Yılmaz'ın mağdur gören binlerce insan, Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın ayrılığının hemen ardından Zeynep Yılmaz'a destek mesajları gönderdi.