Acun Ilıcalı'nın gözdelerindendi! Survivor Barış'tan büyük müjde

Acun Ilıcalı'nın gözdelerindendi! Survivor Barış'tan büyük müjde
Survivor 2020'yi ikinci olarak bitiren Barış Murat Yağcı, Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde "Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor" notunu düştüğü yeni imajıyla sevenleriyle buluşan Barış Murat Yağcı son yaptığı paylaşımla takipçilerine yeni proje müjdesi verdi. 

Survivor 2020'ye damga vuran isimlerden olan Barış Murat Yağcı gündemden düşmüyor. Survivor 2020'yi ikinci olarak bitiren Barış Murat Yağcı Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Daha önce bir video yayınlayan Barış Murta Yağcı teşekkür ve özür mesajını hayranlarına iletmişti. 

Yayınladığı videoda "Birlikte mücadele ettiğim tüm yarışmacı arkadaşlarımı ve 1. olan Cemal Can'ı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ülkeme döndüğümde hayal bile edemeyeceğim kadar büyük, sevgi dolu bir aileye sahip olduğumu gördüm, çok şaşırdım ve mutlu oldum. Bana çok fazla 'Senden özür dileriz. Şampiyon yapamadık' mesajları geliyor. Asıl ben sizden şampiyon olamadığım için özür dilerim. Bundan sonra çok farklı projelerle karşınızda olacağım" demişti.

Geçtiğimiz günlerde "Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor" notunu düştüğü yeni imajıyla sevenleriyle buluşan Barış Murat Yağcı son yaptığı paylaşımla takipçilerine yeni proje müjdesi verdi. 
Yarışmayı ikinci olarak bitiren ve şampiyonluğu kaptıran Barış Murat Yağcı herkese teşekkür ettiği paylaşımında şunları söyledi:

"Survivor'dan önce çekirdek bir aileye sahiptim. Yarışma boyunca nedenini bilmediğim bir sorumluluk ve yük taşıdım. Finalin ardından anladım ki sevgi dolu dev gibi bir ailem olmuş ve sorumluluğumun sebebi onlarmış. Yarışma boyunca hep kendim olmaya çalıştım ve beni destekleyen insanları mahcup etmemek için her gün sabrettim, dayandım ve mücadelemi asla bırakmadım. Şimdi görüyorum ki, birlikte çok şey başarmış ve tarih yazmışız. Daha çok tarihler yazacağız, bizim hikayemiz yeni başlıyor. İyi ki varsınız benim kocaman ailem. Sizi çok seven minik zürafanız."