Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen hesapları çalındı mı

Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen hesapları çalındı mı
Ekşi Sözlük’te bir kullanıcı Acun Ilıcalı’nın Netflix’e rakip olarak açtığı Exxen hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Exxen hesaplarının satışa çıkarıldığı öne sürüldü. Bu paylaşımın ardından da birçok kullanıcının aklında Exxen hesapları çalındı mı sorusu oluştu.

Ekşi Sözlük'te yer alan bir iddiaya göre bazı kullanıcıların Exxen hesapları çalınarak internet sitelerinde satışa çıkarıldı. Acun Ilıcalı’nın Netflix’e rakip olarak yatırım yaptığı ve 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Exxen’de teknik sorunlar yayınların önüne geçti.
Bugün itibarıyla Ekşi Sözlük'te açılan “Exxen'in kullanıcı verilerini çaldırması” başlıklı entry’de ortaya atılan iddialar, pek çok kullanıcının Exxen aboneliğini iptal etmesine hatta belki de platformun yasal soruşturmalarla karşılaşmasına neden olabilir.
Şifresinin ve Exxen hesabına giriş yaptığı cihazın güvenliğinden şüphe duymadığını belirten R.F. internette arama yaptığında farklı kullanıcıların da aynı sorunu yaşadıklarını keşfettiğini;
daha da önemlisi “çalınan” Exxen hesaplarının internet sitelerinde ve Telegram gruplarında satıldığını öne sürdü.
Kendisinin kredi kartı yerine bir ön ödemeli kart ile platforma abone olduğunu ancak herkesin temkinli davranmamış olabileceğinden hesaplarını kontrol etmelerini tavsiye eden R.F., kredi kartı bilgilerine doğrudan ulaşmanın mümkün olmadığını fakat Exxen’e kayıtlı mevcut kredi kartları ile uygulama için satın alımlar yapılabileceğini ifade ediyor.
exx.jpgex1.jpg