Acun ne söylese nafile: Survivor'da yumruk yumruğa

Acun ne söylese nafile: Survivor'da yumruk yumruğa
Survivor 2020’de heyecan dorukta, Survivor’da sona yaklaşılırken çeyrek final öncesi son kaptanlık yarışması oynanacak. Kaptanlık yarışmasında Survivor’da kaptanlık yarışması yakın arkadaş olan Ardahan ve Yasin karşı karşıya geliyor. Ardahan ve Yasin’in kavgası ortalığı karıştırıyor.

Survivor’da ünlüler ve gönüllüler olarak yarışılırken, Acun Ilıcalı’nın aldığı bir karar ile takımlar kırmızı ve mavi olarak ikiye ayrıldı. Her hafta yapılan kaptanlık yarışmasında bu hafta yer yerinden oynuyor.

Survivor 2020’de ilk günden itibaren yakın arkadaş olan Ardahan ve Yasin kaptanlık yarışında karşı karşıya geliyor. Ardahan ve Yasin kavgasında diğer yarışmacılarda araya giriyor.

YASİN VE ARDAHAN’IN KAVGASI ORTALIĞI KARIŞTIRYOR

Survivor'da kaptanlık oyununu kazanan 2 yarışmacı, yeni mavi ve kırmızı takımları belirleyecek. Survivor kaptanlık oyununda ise ise Yasin ve Ardahan arasında çıkan kavga, ortalığı karıştırıyor.

Çeyrek final öncesi son kez oluşturulacak takımlar için, 9 yarışmacı arasında bireysel olarak kaptanlık oyunu mücadelesi yaşanacak. Kaptan olarak kendi takımlarını oluşturmak isteyen yarışmacılar, zorlu parkurda bireysel olarak mücadele edecek.

Kaptanlık oyunu sırasında sinirlerine hakim olamayan Yasin'in fırlattığı matara Cemal Can'a denk geliyor. Diğer yandan ise Yasin ile Ardahan arasında kavga yaşanıyor.