Acun yine sessiz! Kasığından sakatlandı! Survivor Elif geri dönebilecek mi? 

Acun yine sessiz! Kasığından sakatlandı! Survivor Elif geri dönebilecek mi? 
Survivor 2020'nin 3 Temmuz Cuma ekrana gelen son bölümündeki iletişim ödülü oyunu sırasında Elif Yıldırım Gören sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen Survivor Elif, Doktor Ulaş Köksal'ın kararıyla hastaneye kaldırıldı. Survivor'da final adaylarından biri olarak gösterilen Elif'in Survivor'a devam edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Survivor 2020'nin finalin favori isimlerinden olan Elif Yıldırım Gören, iletişim ödülü oyununda yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Daha önce yaşadığı bir sakatlığı yeniden nükseden Elif Survivor 2020 iletişim oyunu esnasında büyük acı yaşadığını söyleyerek oyunların sonunu getiremedi.

Kasığındaki şiddetli ağrı nedeniyle yürümekte bile zorlanan Elif'e Survivor doktoru Ulaş Köksal müdahale etti. Doktor Ulaş Köksal ile konuşan Elif'in oyuna devam edemeyeceği açıklandı.

Oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Survivor Elif, yaşadığı sakatlığı anlatarak "Önceki çamur oyununda kasığımda gerilme hissetmiştim. İlk oyunda tekrar oldu ancak devam etti ve ağrım artmaya başladı. Performansımı da etkiledi. Daha fazla devam edemedim. Doktorumuzla karar verdik ve hastaneye gideceğiz" dedi.
Elif, Doktor Ulaş Köksal ile birlikte ambulansla tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Elif'in Survivor'a devam edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

e2-024.jpge3-013.jpge4-005.jpge5-003.jpg