Ada Masalı 11. bölüm izle, 31 Ağustos Ada Masalı son bölüm tek parça puhu

Ada Masalı 11. bölüm izle, 31 Ağustos Ada Masalı son bölüm tek parça puhu
Ada Masalı 11. bölüm ile Star TV ekranlarında. Salı akşamında yayınlanacak dizide Poyraz’dan yumruk yiyen Batu sonunda amacına ulaşmış ve Haziran ile arasını bozmaya neden olmuştur. Ada Masalı 11. son bölümü tek parça halinde Puhu da.

Ada Masalı 11. bölüm ile 31 Ağustos Salı akşamında Star TV ekranlarında. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi son bölümünde; Poyraz ile Haziran’ın arası ufak bir gerilim yüzünden sekteye uğramıştır.

ada masalı 11. bölüm izle

Melisa ile Alper’in yakınlaşması sonucunda başkalarının başı belaya girmiştir. Biricik’i korumak adına söylenen yalanlar kısa sürede içinden çıkılmaz bir hale dönüşmüştür. Adada yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken bunun altında İdil’in de parmağı vardır. Poyraz’ın ilgisini kazanmak adına İdil’in söylediği yalanlar beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

ada masalı 11. bölüm full izle

Haziran’da bir yandan Poyraz ile uğraşırken diğer yandan da Batu ile neden kavga ettiğini öğrenmek istemektedir. Batu her seferinde Poyraz’dan kurtulmayı başarırken kendini suçsuz göstermek adına hamleler yapmaktadır. Yinede her şeye rağmen Poyraz ile Haziran arasındaki aşk kıvılcımları yok olmamaktadır. Ancak iki düşman onları zorlamaktadır.