Ada Masalı 15. bölüm fragmanı izle!

Ada Masalı 15. bölüm fragmanı izle!
Ada Masalı 15. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 21 Eylül akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan son bölümde Haziran ile Poyraz ayrılığın eşiğine kadar gelmiştir. Peki, Ada Masalı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ada Masalı 15. bölüm fragmanı izle!

Ada Masalı 15. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizi bitiminde arayışlarına başladı. 21 Eylül Salı akşamında yayınlanan ve başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı son bölümünde; Haziran ile Poyraz’ın aşkları büyük bir sınavın eşiğine kadar gelmiştir. Zeynep ve Aliye de bu aşkın karşısında durmaya kalksalar da pek başarılı olamazlar.

Haziran da bu aşk yüzünden Poyraz’ın babaannesiyle arasının bozulmasını istememektedir. Poyraz da Haziran’ın annesiyle bağlarını koparmak istemez. Bu nedenle Poyraz, Zeynep’in, Haziran da Aliye’nin kalbini kazanmanın yoluna gider.

İdil büyük bir yıkımın içindedir. Batu ise her ne kadar halinden memnun gibi görünse de beklenmedik misafirin çıkagelmesi ise şaşkına döner. Yaşadıkları bütün sıkıntılara rağmen Poyraz ile Haziran’a bir düşmanları yardım edecektir.

Biricik’in de öfkesi bir türlü dinmezken Melisa’ya bir darbe daha vurmak için plan hazırlığı içerisindedir. Alper de adım adım bir karar verme aşaması içerisindedir. Vicdan azabıyla ezilen Melisa her şeyi kaybetmeye razıdır. Peki, Başkalarının mutsuzluğu üzerine bir mutluluk kurmamaya çalıştıkça acı çeken Haziran ve Poyraz, bir arada kalmayı başarabilecek midir? Yoksa iki sevgili için tek bir çare mi kalmıştır?